Wema lanceert een nieuwe huisstijl

Wema Metbaselinergb

Wema heeft een nieuw logo. Meer dan ooit willen we bekendstaan als betrokken, hands-on partner voor projectmanagement en werfopvolging in de bouw. We onderscheiden ons met onze technische kennis, onze atypische manier van werken en onze proactiviteit. Daarmee willen we meer en meer naar buiten komen – dus daar hoort een nieuwe huisstijl bij.

Voor het nieuwe logo kozen we voor een krachtig woordbeeld. In de ‘w’ herkent u een rood vinkje. Als projectmanager vinken we immers een hele lijst van taken af, om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Met de zwarte kleur verwijzen we naar onze aanpak, die rechttoe rechtaan is, zonder veel blabla. Het rood verwijst naar de rode draad die wij vormen in al de projecten die we uitvoeren. Ook de elementen “We manage”, “We make”, “We match” zult u zien terugkeren in al onze communicatie.

  • We manage
    Of het nu gaat om een kleinschalig supermarktfiliaal, om een groot ziekenhuis of om een gigantische IKEA-winkel, of u ons nu inzet van voor of pas tijdens het bouwproces: met ons bespaart u tijd, geld en energie.
  • We make
    We hebben 25 jaar ervaring in het begeleiden en coördineren van bouwprojecten. Dankzij onze out of the box aanpak kunnen we uw verwachtingen inlossen binnen de grenzen van uw budget.
  • We match
    We luisteren naar iedereen die bij het bouwproces betrokken is, organiseren overlegmomenten, stemmen planningen op elkaar af, lossen conflicten op,…

Onze nieuwe huisstijl wordt de komende weken in al onze communicatietools doorgetrokken. We hopen dat u ons erin herkent!

Contacteer ons