Over Wema

We manage, we make, we match

Onze slagzin vat in 6 woorden samen wat we doen. Bij Wema begeleiden en coördineren we complexe bouwprojecten. Of het nu gaat om een kleinschalig supermarktfiliaal, om een groot ziekenhuis of om een gigantische IKEA-winkel, of u ons nu inzet van voor of pas tijdens het bouwproces: met ons bespaart u tijd, geld en energie. Want dankzij onze ervaring kennen we ons vak door en door.

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we de technische kennis om zowel de ruwbouw als de technieken en de afwerking van A tot Z af te handelen: van de ontwerpfase tot studie, aanbestedingen en contracten met aannemers tot de effectieve bouwfase, het bijhouden van vorderingsstaten en de oplevering en facturatie.

Even belangrijk als wat we doen, is hoe we dat doen. Naast onze technische expertise hebben we ook de nodige communicatieskills. We zijn de spil tussen alle bouwpartners: we luisteren naar iedereen die bij het proces betrokken is, organiseren overlegmomenten, stemmen planningen op elkaar af, lossen conflicten op,…

Onze aanpak is out of the box, waardoor we uw verwachtingen kunnen inlossen binnen de grenzen van uw budget. Zo maken we samen het onmogelijke mogelijk.

Dsc5922